Babymassage

Sint-Michielsgestel

voor baby's vanaf 6 weken | 4 groepslessen | inclusief hand-out

Waarom babymassage

De eerste maanden zijn vaak onrustige maanden voor een pasgeboren baby en kersverse ouders. Het is een periode waarin je moet wennen aan je nieuwe rol als moeder of vader. 
Ook voor je kindje zijn de eerste maanden vaak nog flink wennen. Krampjes, overstrekken en huilen, het hoort er allemaal bij. Babymassage is een fijne manier voor ouder & kind om te leren ontspannen. 

De cursus

De cursus bestaat uit 4 lessen van een uur. Omdat persoonlijke aandacht voorop staat, is de groep maximaal 4 ouders plus kindjes groot. Aan het begin van een les is er voldoende tijd om rustig binnen te komen, een plekje uit te zoeken en te settelen. Vanwege de korte concentratieboog van de baby en de hoeveelheid prikkels die jouw kindje binnen krijgt, masseren we niet langer dan een minuut of 20. Zelfs een korte massage geeft al prachtige resultaten.

Naast de massage ontvang je onder het genot van een kop thee tips over basisveiligheid, huilen, krampjes, slapen en het dragen van je kindje. Als het ware een feest der herkenning, want elke ouder zit in hetzelfde schuitje! Tijdens de les is er uiteraard alle ruimte om te knuffelen, te troosten, te voeden of te verschonen als jouw kindje dit even nodig heeft.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor mama's en papa's met een baby vanaf 6 weken.
Rond de leeftijd van 8 weken is een baby vaak wat minder prikkelgevoelig, waardoor het vaak wat makkelijker is om te masseren. Wees dus niet bang en start gerust wat later. Je kunt meedoen totdat je kindje actief gaat draaien en tijgeren, vaak vanaf circa 7 maanden.

Om het aantal prikkels voor de baby's te beperken, zijn de lessen in de ochtend gepland werk ik in groepjes van maximaal 4 ouders met baby. Als het voor jullie prettig of praktisch is, mag je als ouders ook om beurten komen.

Cursus data babymassage Sint-Michielsgestel
locatie: Praktijk de Glinstering - Oude Schoolstraat 5 Sint-Michielsgestel

  • Vanaf 11 mei 2020 worden er i.v.m. coronamaatregelen enkel één-op-één cursussen gepland. Neem contact op om jouw wensen te bespreken. 

Kosten
€ 95,- voor 4 lessen inclusief uitgebreide hand-out met handige tips, oefeningen en informatie om thuis na te lezen.

* De cursussen gaan door vanaf twee aanmeldingen. Ben je onverhoopt de enige aanmelding, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Individueel

Heb jij een speciale behoefte en reden om dit programma individueel met jouw kindje te willen volgen? Bijvoorbeeld omdat de eerste start moeizaam is geweest door verschillende mogelijke omstandigheden? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden Babymassage
arrow&v

Je ontvangt binnenkort (meestal binnen 24 uur) een bevestigingsmail met factuur en inschrijfformulier. Vanaf dan ben je definitief aangemeld. Vanwege de lesopbouw is het helaas niet mogelijk een les in te halen.

Praktijk de Glinstering

Oude Schoolstraat 5
5271 AN Sint-Michielsgestel

Contactgegevens:
jerney@praktijkdeglinstering.nl

0648956804

Kennen wij elkaar al?

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

Jerney Looijen

Jerney is expert op het gebied van moederschap, kindontwikkeling, 

opvoeden, hechting en balans. Jerney ondersteunt bewuste ouders bij de ontwikkeling van hun kind, van baby tot volwassene.

© 2020 Jerney Looijen | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring