Baby Yoga

Sint-Michielsgestel

voor baby's vanaf 3 maanden | inclusief hand-out

Waarom baby yoga

Baby Yoga is een combinatie van plezier en ontspanning voor kind én ouder. Door middel van eenvoudige bewegingen, begeleidende liedjes en rijmpjes en spelletjes werk je onbewust aan de ontwikkeling van je kindje.

Je leert yoga toe te passen bij je kindje, waardoor het lichaamsbesef bevordert wordt en je de spieren van je kindje soepeler en sterker maakt. Het stimuleert de bloedsomloop, hersenen en het zenuwstelsel en natuurlijk ook de binding tussen jou en je kind.

De cursus

De cursus Baby Yoga is een plezierig vervolg op babymassage. Ook als je niet hebt deelgenomen aan de babymassage cursus kun je je aanmelden voor Baby Yoga, mits jouw kindje 3 maanden of ouder is. 

 

In tegenstelling tot babymassage mag je kindje tijdens de baby yoga lessen het rompertje en/of soepel zittende kleding aanhouden. Aan het begin van een les is er voldoende tijd om rustig binnen te komen, een plekje uit te zoeken en te settelen. Vanwege de korte concentratieboog van je kindje en de hoeveelheid prikkels die jouw kindje binnen krijgt, duren de oefeningen en spelletjes niet langer dan een minuut of 20 a 30.

Aan het einde van de les is er ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen als je ergens tegenaan loopt in het ouderschap. Tijdens de les is er uiteraard alle ruimte om te knuffelen, te troosten, te voeden of te verschonen als jouw kindje dit even nodig heeft.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor mama's en papa's met een kindje vanaf 3 maanden. Ook als je kindje ouder is kun je prima starten. Je kunt mee doen tot je kindje bijna gaat lopen, meestal rond de leeftijd van 1 jaar.

Cursus data baby yoga Sint-Michielsgestel

locatie: Praktijk de Glinstering - Oude Schoolstraat 5 Sint-Michielsgestel

  • Vanaf 11 mei 2020 worden er i.v.m. coronamaatregelen enkel digitale lessen gepland. Neem contact op om jouw wensen te bespreken. 

 

Kosten
€ 95,- voor 2 lessen van één uur, één-op-één of in klein groepsverband, inclusief uitgebreide hand-out met handige tips, oefeningen en informatie om na te lezen. De lessen vinden plaats via Zoom.

Individueel

Heb jij een speciale behoefte en reden om dit programma individueel met jouw kindje te willen volgen? Bijvoorbeeld omdat de eerste start moeizaam is geweest door verschillende mogelijke omstandigheden? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Je ontvangt binnenkort (meestal binnen 24 uur) een bevestigingsmail met factuur en inschrijfformulier. Vanaf dan ben je definitief aangemeld. Vanwege de lesopbouw is het helaas niet mogelijk een les in te halen.

Praktijk de Glinstering

Oude Schoolstraat 5
5271 AN Sint-Michielsgestel

Contactgegevens:
jerney@praktijkdeglinstering.nl

0648956804

Kennen wij elkaar al?

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

Jerney Looijen

Jerney is expert op het gebied van moederschap, kindontwikkeling, 

opvoeden, hechting en balans. Jerney ondersteunt bewuste ouders bij de ontwikkeling van hun kind, van baby tot volwassene.

© 2020 Jerney Looijen | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring