Coaching voor moeders

aanstaand | kersvers | ervaren

Als moeder van twee kleine kinderen weet ik als geen ander dat het moederschap soms best een uitdaging kan zijn!

 

Aanstaande of kersverse moeder

Baby's zijn wondertjes! Alles is al in je baby aanwezig om volledig tot bloei te komen. Als moeder wil je niets liever dan een baby die zich goed ontwikkelt en lekker in zijn vel zit. Liefde, geborgenheid en stabiliteit zijn de eerste primaire levensbehoeften. 

 

De komst van je eerste kindje verandert je in één klap van moeder naar mama! Soms brengt dit onzekerheid met zich mee. Wellicht zie je op tegen de bevalling of babytijd. Of je vraagt je af wat het moederschap betekent voor jouw leven. Ook het vinden van een goede balans met zo'n kleintje die jou (24 uur per dag, 7 dagen per week) nodig heeft kan een hele uitdaging zijn. Soms is de behoefte van zo'n kleintje ook niet helemaal duidelijk, of weet je niet hoe je datgene kunt geven zonder er zelf aan onderdoor te gaan. Hoeveel je ook van je kindje houdt, het is vaak best even wennen!

Ervaren moeder

Ook kun je als (ervaren) moeder tegen zaken aanlopen die je zelf niet op kunt lossen. Het moederschap brengt soms onzekerheid en twijfel met zich mee. Je vraagt je af of je een goede moeder bent, of je kind gelukkig is en je verliest het contact met je (moeder-) gevoel en jouw hartenwens. Door de vele verantwoordelijkheden waar je mee te maken krijgt zoals je kinderen, werk, familie, vriendschappen en tijd voor jezelf kan het zijn dat je balans zoek is. 

Veel voorkomende coachvragen van moeders:
 

 • Ik zie op tegen de zwangerschap en kraamtijd. Hoe kan ik hier een positieve invulling aan geven?
   

 • Ik ben onzeker in het moederschap, hoe krijg ik dit veranderd?
   

 • Hoe creëer ik balans in mijn verschillende rollen als moeder, partner en ondernemer?
   

 • Ik ben op zoek naar meer geluk in het moederschap.

Kom in je kracht!

Inmiddels weet ik wat er nodig is om in je kracht te komen en ik wil jou daar heel graag bij helpen. We gaan op zoek naar wat werkt. Zodat je in verbinding met jezelf én de mensen die je lief zijn bewuste keuzes maakt. Voor jezelf, voor je kinderen en je gezin. Zodat jouw kind opgroeit met een zelfverzekerde en ontspannen moeder als voorbeeld.

Praktijk de Glinstering

Oude Schoolstraat 5
5271 AN Sint-Michielsgestel

Contactgegevens:
jerney@praktijkdeglinstering.nl

0648956804

Kennen wij elkaar al?

 • Grijs Facebook Icon
 • Gray Instagram Icon

Jerney Looijen

Jerney is expert op het gebied van moederschap, kindontwikkeling, 

opvoeden, hechting en balans. Jerney ondersteunt bewuste ouders bij de ontwikkeling van hun kind, van baby tot volwassene.

© 2020 Jerney Looijen | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring