Dreumes Yoga

Sint-Michielsgestel

voor ouder & dreumes vanaf 1 tot 2,5 jaar

Maandelijkse Ouder & Dreumes yoga workshop

Yoga heeft een gunstig effect op het zelfbewustzijn, concentratievermogen en de emotionele groei. Daarnaast heeft het een positieve uitwerking op het lichaam. Het bevordert de lichaamshouding, motorische vaardigheden, ademhaling en de algemene weerstand. Dreumes yoga levert een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van alle dreumesen!

 

Tijdens mijn yogalessen en workshops ga ik uit vanuit het principe 'helend spelen en ontspannen'. Dreumesen vinden het fijn als hun ouders aanwezig zijn en actief mee doen. Daarom is de dreumesles een ouder & kind workshop, wat betekent dat de ouder actief deelneemt. Ook voor jou als ouder is dit een heel fijn moment! In een ontspannen setting maak je dieper contact met je. In verbinding leer je elkaar nog beter kennen. Door samen te bewegen, zingen, masseren en ontspannen versterk je indirect jullie band.

 

Maandelijks verzorg ik een Ouder & Dreumes workshop. Je kunt je per workshop aanmelden. Geen maandelijkse verplichting dus!

 

De workshops zijn niet prestatiegericht. Kinderen doen wat ze graag willen en er moet niets wat ze niet willen. Het gaat niet om goed, beter of perfect maar juist om samen bewegen, ontspannen en plezier maken. Het is belangrijk dat een dreumes zich vrij voelt om op zijn/haar eigen manier mee te doen aan de les. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw dreumes stil moet blijven zitten!

Opbouw workshop

Yogatechnieken worden gecombineerd met massage, spel, liedjes, versjes en korte verhalen waardoor wordt aangesloten op de mogelijkheden, fantasie en spanningsboog van de dreumesen.

Elke workshop heeft een eigen inspirerend thema. De thema's staan dichtbij de dreumesen en hun belevingswereld. Je kunt hierbij denken aan de seizoenen, prentenboeken, kabouters, sprookjes en dierenwereld. De thema's bieden houvast en veiligheid. De les wordt gemakkelijk aangepast op de behoefte en het kunnen van het kind.

Door op jonge leeftijd kennis te maken met de yogawereld worden dreumesen zich spelenderwijs steeds bewuster van hun eigen lichaam en hun grenzen en leren ze positief in het leven te staan.

Voor wie?
Ouders en dreumesen in de leeftijd van 1 tot 2,5 jaar kunnen deelnemen. Twijfel je of je kindje al kan deelnemen, neem dan even contact op.

Ouder & Dreumes yoga workshop Sint-Michielsgestel

locatie: Praktijk de Glinstering - Oude Schoolstraat 5 Sint-Michielsgestel

  • Neem even contact op voor data en tijden.

 

Kosten
€ 22,50 per koppel (ouder en één kind) inclusief drinken & wat lekkers. Dit is inclusief BTW.

* De workshops gaan door vanaf drie aanmeldingen. Zijn er onverhoopt minder aanmelding, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Aanmelden Ouder & Dreumes yoga workshop
arrow&v

Je ontvangt binnenkort (meestal binnen 24 uur) een bevestigingsmail met factuur. Vanaf dan ben je definitief aangemeld.

Praktijk de Glinstering

Oude Schoolstraat 5
5271 AN Sint-Michielsgestel

Contactgegevens:
jerney@praktijkdeglinstering.nl

0648956804

Kennen wij elkaar al?

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

Jerney Looijen

Jerney is expert op het gebied van moederschap, kindontwikkeling, 

opvoeden, hechting en balans. Jerney ondersteunt bewuste ouders bij de ontwikkeling van hun kind, van baby tot volwassene.

© 2020 Jerney Looijen | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring