Kleuter Yoga

Sint-Michielsgestel

voor kleuters vanaf 4 tot 6 jaar

Kleuter Yoga lessen

Kleuters zijn druk met het ontdekken van (hun plekje op) de wereld. Er komt veel op hen af, op en buiten school. Kleuteryoga helpt je kind om te gaan met prikkels en spanningen en brengt bovenal rust en ontspanning!

 

Yoga heeft een gunstig effect op het zelfbewustzijn, concentratievermogen en de emotionele groei. Daarnaast heeft het een positieve uitwerking op het lichaam. Het bevordert de lichaamshouding, motorische vaardigheden, ademhaling en de algemene weerstand. Kleuteryoga is bovenal erg leuk om te doen!

 

Tijdens mijn yogalessen en workshops ga ik uit vanuit het principe 'helend spelen en ontspannen'. Spelenderwijs helpt het je kind te ontdekken wie hij of zij is. Daarnaast leert je kleuter op een speelse wijze samen te werken met andere kinderen. 

Lesopbouw
De lessen zijn niet prestatiegericht. Het gaat niet om goed, beter of perfect maar juist om samen bewegen, ontspannen en plezier maken.

In de lessen wordt gewerkt met liedjes, verhaaltjes, dans en muziek, yogahoudingen, groepsspelletjes, droomreizen, onderlinge massageoefeningen (over de kleding heen) en adem-, zintuig- en ontspanningsoefeningen. We sluiten de les af door samen wat te tekenen of knutselen en wat te drinken.

Kleuteryoga wordt gegeven in groepjes van maximaal 6 kinderen. Zo is er voor alle kinderen voldoende aandacht! Tijdens de lessen zijn géén ouders aanwezig om zo ruimte en rust in de groep te creëren

Voor wie?
Kleuters in de leeftijd van 4 tot 6 jaar, die zelfstandig kunnen en willen deelnemen aan de lessen.

De lessen worden aangeboden in lessenreeksen tussen de schoolvakanties in. Mocht er nog plek zijn in de groep, dan kan en mag je kind ook tussentijds instromen.

Tijdens de schoolvakanties zullen er geen lessen worden gegeven, tenzij anders overeengekomen.

Kleuteryoga Sint-Michielsgestel

locatie: Praktijk de Glinstering - Oude Schoolstraat 5 Sint-Michielsgestel

  • I.v.m. coronamaatregelen worden er op dit moment geen groepslessen gepland. Na de zomervakantie gaan de lessen weer van start. Neem nu alvast contact op om jouw wensen en voorkeuren te bespreken. 

 

Kosten
€ 10,- per les. Dit is inclusief materiaal en BTW.

* De lessen gaan van start bij drie of meer aanmeldingen.

Aanmelden Kleuteryoga

Je ontvangt binnenkort (meestal binnen 24 uur) een bevestigingsmail met factuur. Vanaf dan ben je definitief aangemeld.

Praktijk de Glinstering

Oude Schoolstraat 5
5271 AN Sint-Michielsgestel

Contactgegevens:
jerney@praktijkdeglinstering.nl

0648956804

Kennen wij elkaar al?

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

Jerney Looijen

Jerney is expert op het gebied van moederschap, kindontwikkeling, 

opvoeden, hechting en balans. Jerney ondersteunt bewuste ouders bij de ontwikkeling van hun kind, van baby tot volwassene.

© 2020 Jerney Looijen | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring