Kopje Geluk

Ont-moetingsmoment voor jong & oud

Mijn droom
Ik heb een droom! Jong & Oud samenbrengen op een plek van betekenis. Waar niks moet, niksen mag. Waar onder het genot van een kopje koffie of thee ontmoetingen ontstaan tussen moeders, baby’s, kinderen en ouderen. Waar oprechte, echte aandacht centraal staat.
 

Als moeder van twee kleine kinderen ga ik er graag even uit. Weg van alle drukte, naar een plek waar ik rustig kan genieten van een bakje koffie en de kinderen ontspannen kunnen spelen. Waar niks moet. Zo kwam ik vorig jaar met mijn gezin terecht bij Boefjes & Barista’s. Hier viel voor mij alles op zijn plek: lekkere koffie, ongedwongen sfeer en magische ontmoetingen tussen jong & oud! Kinderen speelden met elkaar en met de ouderen en er ontstonden spontane ontmoetingen. Mijn hart maakte werkelijk een sprongetje en dagenlang heb ik er van nagegloeid! Ik voelde direct: hier mag ik iets mee!

Het concept

Met trots presenteer ik ‘KOPJE GELUK’!
Een maandelijks ont-moetingsmoment voor moeders & kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar op een plek van betekenis: woonzorgcentrum De Wielewaal. Er moet niks, maar als je wilt kun je ervaringen uitwisselen met andere mama’s. Kinderen kunnen spelen en er is alle ruimte voor échte ontmoetingen tussen jong & oud. Natuurlijk zijn papa’s met kinderen ook welkom!

 

Ik wens dat Kopje Geluk groots mag groeien. Dat het mag faciliteren in het schenken van echte, oprechte aandacht. Dat het voor vele prachtige geluksmomenten voor mama’s & kinderen en jong & oud mag zorgen. 
 

Mag ik jullie ontmoeten tijdens ‘KOPJE GELUK’?
 

Kijk op mijn Facebookpagina om te zien welke KOPJES GELUK er gepland staan.
 

20 maart
17 april
15 mei

Praktijk de Glinstering

Oude Schoolstraat 5
5271 AN Sint-Michielsgestel

Contactgegevens:
jerney@praktijkdeglinstering.nl

0648956804

Kennen wij elkaar al?

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

Jerney Looijen

Jerney is expert op het gebied van moederschap, kindontwikkeling, 

opvoeden, hechting en balans. Jerney ondersteunt bewuste ouders bij de ontwikkeling van hun kind, van baby tot volwassene.

© 2020 Jerney Looijen | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring