Praktijk de Glinstering

Oude Schoolstraat 5
5271 AN Sint-Michielsgestel

Contactgegevens:
jerney@praktijkdeglinstering.nl

0648956804

Kennen wij elkaar al?

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

Jerney Looijen

Jerney is expert op het gebied van moederschap, kindontwikkeling, 

opvoeden, hechting en balans. Jerney ondersteunt bewuste ouders bij de ontwikkeling van hun kind, van baby tot volwassene.

© 2020 Jerney Looijen | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring

Tarief

Coaching & begeleiding

Kennismakingsgesprek
Gratis gesprek per telefonisch of via Skype. Is er van beide kanten een goed gevoel, dan volgt er een ontdekkingssessie.

Ontdekkingssessie/Intake kind of moeder
€90,- inclusief 21% BTW, vooraf te voldoen.

Coachingstraject kind of moeder

€360,- per traject inclusief 21% BTW. De totaalprijs is inclusief 5 coachingssessies van 1 uur, materialen en contactmomenten.

Reiskosten, indien noodzakelijk, worden berekend a €0,35 per kilometer.

Annuleren van afspraken

Een afspraak die niet door kan gaan, graag tenminste 24 uur van te voren afzeggen. Bij te laat komen of afzegging binnen 24 uur zullen de volledige kosten in rekening worden gebracht. Tijdig verzetten van een afspraak is natuurlijk mogelijk.

Betalingsvoorwaarden

De kosten van de Ontdekkingssessie dienen vooraf voldaan te worden. Het coachingstraject wordt in twee maandelijkse termijnen van €180,- inclusief btw gefactureerd. Je ontvangt digitaal de factuur. Ik verzoek je de betaling binnen 8 dagen na de factuurdatum over te schrijven op rekening NL92RABO0127998047 t.n.v. J. Van den Bossche.

Vergoeding

Zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor coaching helaas niet. Binnen de huidige wetgeving kan coaching als activerende begeleiding worden betaald uit het Persoonsgebonden Budget (PGB). Soms worden coachingskosten, in overleg met de basisschool, vanuit een 'arrangement' vergoed. De grootte en inhoud van het arrangement wordt bepaald door de manager samenwerkingsverband waarin de school participeert.