Werkwijze

coaching en begeleiding

Kennismakingsgesprek
Het eerste contact is vaak een gratis gesprek, telefonisch of via Skype. Tijdens dit gesprek kun je aangeven waar je tegenaan loopt. Is er van beide kanten een goed gevoel en je besluit je dat we met coaching kunnen starten, dan plannen we een afspraak voor de ontdekkingssessie.

Ontdekkingssessie / eerste coachingssessie
Voorafgaand aan de eerste sessie ontvang je van mij een vragenlijst per e-mail die je in alle rust kunt invullen. Dan volgt het moment waarop we elkaar voor het eerst zien. De duur van deze sessie is circa 1,5 uur. We bespreken de vragenlijst en maken nader kennis, zodat ik een compleet beeld kan vormen van jou en/of je kind. Vervolgens bepalen we samen de hulpvraag. Dit is het vertrekpunt van onze reis.

Start coachingstraject

Het coachingstraject bestaat uit 5 sessies van 60 minuten. Uit ervaring kan ik zeggen dat dit het gemiddelde aantal sessies is voordat een coachdoel bereikt wordt. In het geval van kindercoaching bepalen we, afhankelijk van de coachingsvraag, of het kind alleen komt of samen met jou. In sommige gevallen is het ook prettig een aparte sessie met jou als moeder en/of de vader te plannen.

Afronding coachingstraject

Of het vooraf gestelde doel binnen een traject van 5 sessies behaald wordt, is afhankelijk van de hulpvraag, motivatie en steun van de omgeving. De laatste sessie zal een afrondende sessie zijn waarin we terug kijken en op een fijne manier afsluiten. Als het om het coachen van een kind gaat, zul je als ouder ook (deels) aanwezig zijn.

Tarief

Kosten voor de ontdekkingssessie: €90,- incl. BTW, vooraf te voldoen.


Kosten coachingstraject: €360,- per traject incl. BTW, te betalen in twee maandelijkse termijnen van €180,-. Inbegrepen zijn 5 coachingssessies van 1 uur, alle materialen en contactmomenten.

Reiskosten, indien noodzakelijk, worden berekend a €0,35 per kilometer.

Ondernemers
Voor het coachen van ondernemers wordt op verzoek een aanbod op maakt gemaakt.

Vergoeding
Zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor coaching helaas niet. Binnen de huidige wetgeving kan coaching als activerende begeleiding worden betaald uit het Persoonsgebonden Budget (PGB). Soms worden coachingskosten, in overleg met de basisschool, vanuit een 'arrangement' vergoed. De grootte en inhoud van het arrangement wordt bepaald door de manager samenwerkingsverband waarin de school participeert.

Annuleren van afspraken

Een afspraak die niet door kan gaan, graag tenminste 24 uur van te voren afzeggen. Bij te laat komen of afzegging binnen 24 uur zullen de volledige kosten in rekening worden gebracht.

Praktijk de Glinstering

Oude Schoolstraat 5
5271 AN Sint-Michielsgestel

Contactgegevens:
jerney@praktijkdeglinstering.nl

0648956804

Kennen wij elkaar al?

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

Jerney Looijen

Jerney is expert op het gebied van moederschap, kindontwikkeling, 

opvoeden, hechting en balans. Jerney ondersteunt bewuste ouders bij de ontwikkeling van hun kind, van baby tot volwassene.

© 2020 Jerney Looijen | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring